NOVA KOLEKCIJA ROMA U DOMINIK ZLATARNICI I SREBRNARNICI

Nova kolekcija ROMA stigla je u Dominik zlatarnicu i srebrnarnicu.

Unikatna zlatna kolekcija Roma nastala je kroz inspiraciju veličanstvene arhitekture i umjetnosti vječnog grada. Kolekcija se sastoji od tri modela prstena, koji dolaze pod nazivom – Roma No3, Roma No5 i Roma No7 i naušnica Roma D.

Roma No3 – prsten koji dolazi u dvije varijante; sa i bez bočnih cirkona. Posebnost prstena ističe centralni kamen pravokutnog ili oblika suze u plavoj ili zelenoj boji. Ovo je modernizirana varijanta prstenja s centralnim kamenom u boji i definitvno je odličan izbor kao zaručnički prsten.

Roma No5 – model izveden od dvije vrste posebno brušenog kamena – baguette i dijamantnog brušenja. Plavi i zeleni baquette cirkoni, koji se kroz cjeli obruč prstena povezuju, predstavljaju vječnost.

Roma No7 – model koji odiše luksuzom i vječnom elegancijom. Zeleni kameni brušeni u trapez oblik predstavljaju veličanstven primjerak koji dominira u apsolutno svim kombinacijama. Ovaj model također predstavlja vječnost i beskonačnost.

Roma D naušnice dolaze u plavoj i zelenoj boji, u kombinaciji sa tri bijela cirkona. Birati možete i model s detaljem – nježnim lančićem koji daje poseban šarm ovom unikatnom modelu.

Posjetite Dominik zlatarnicu i srebrnarnicu i iz limitirane ekskluzivne kolekcije Roma odaberite svoje favorite.