NOVO: DERMOKOZMETIČKO SAVJETOVALIŠTE U FARMACIJI

Farmacia u City Centeru one East, osim bogatog asortimana dermokozmetike, dodataka prehrani i lijekova, uvela je Dermokozmetičko i Sportsko savjetovalište kao dodatne usluge.

U Dermokozmetičkom odnosno Beauty savjetovalištu u Farmaciji brzo će vam odrediti tip i status kože lica i vlasišta te preporučiti odgovarajuću njegu.

Pomoću CK electronic uređaja klijentima se može odrediti stupanj hidratacije kože, količina sebuma, pigmentacija kože (razina melanina), crvenilo (eritem) te elastičnost kože. Također se uz pomoć kamere u boji Visioscope® Color 32 i UV kamere Visioscope® BW 30 mogu analizirati pore, hiperpigmentacijske mrlje i bore, a zahvaljujući posebnoj tehnologiji može se odrediti i količina zaostalog mrtvog sloja epiderme.  Na temelju informacija o pigmentaciji kože i odabranoj destinaciji putovanja, tj. trenutnom intenzitetu sunca, uređaj izrađuje individualiziran program zaštite kože od sunca. Uređajem se određuje i stanje vlasi (struktura i kakvoća dlake) te stanje vlasišta s obzirom na perut i ispadanje kose.

 

Na sva savjetovanja možete se naručiti na tel. 01/2946-075 svaki dan od 9 do 21 h. ⠀

Termini savjetovanja u veljači su:⠀ ⠀

? 12. 2. od 16 do 20 h⠀

? 20. 2. od 16 do 20 h⠀

? 27. 2. od 16 do 20 h