NOVO U PONUDI BURGER KINGA

Rebel Whopper® novi je burger lanca Burger King® na biljnoj bazi, a njegova posebnost jest što umjesto mesa koristi pljeskavicu biljnog podrijetla, a pritom zadržava poznati okus najpoznatijeg Burger King® proizvoda, Whopper® sendviča.

Najnoviji sendvič koji će se pridružiti kraljevskoj liniji sastoji se od sočne pljeskavice na bazi soje, pečene na otvorenom plamenu, sa svježe narezanim rajčicama, svježom salatom, kremastom majonezom, kečapom, hrskavim kiselim krastavcima i narezanim svježim lukom na tostiranom pecivu sa sezamovim sjemenkama. Pljeskavice, pečene na poznatom Burger King® brojleru, imaju svu finoću okusa koji proizlazi iz pečenja na plamenu, a po kojem je poznat najpopularniji Burger King® sendvič – Whopper®.

Rebel Whopper® razvijao se neko vrijeme, a Burger King® je za proizvodnju fine pljeskavice biljnog podrijetla, ali originalnog Whopper® okusa, sklopio partnerstvo s poznatim nizozemskim proizvođačem The Vegetarian Butcher, koji je zaslužan za proizvodnju bezmesne pljeskavice Rebel Whoppera. Dva brenda zajedno su stvorila proizvod koji bi mogao zauvijek promijeniti industriju brze hrane.

Ovaj novi dodatak ponudi Burger Kinga® prati aktualne trendove šireći ponudu proizvoda za rastuću populaciju fleksitarijanaca koji žele proširiti prehranu s alternativama mesu. Ujedno, Rebel Whopper® ojačat će Burger King® ponudu proizvoda s povrćem te će u ponudi stajati zajedno s ostalim Burger King® ikonama kao što je na plamenu pečeni Whopper®, i to ili kao alternativa ili kao pratnja.