PETAK S NAJBOLJIM POPUSTIMA!

City Center one i Gloria vam predstavljaju Black Friday – petak kao stvoren za nezaboravan shopping uz popuste koji se ne propuštaju!

Zaokružite u svojim kalendarima petak, 24. studenog i dođite u svoj City Center one na Black Friday. Iskoristite ovu idealnu priliku jer su popularni brandovi pripremili odlične popuste na trendi jakne, kapute, hlače, haljine, košulje, veste, obuću, modne dodatke, beauty proizvode i stvari za savršeno uređenje doma, a sve što vam je potrebno, pronaći ćete u vašim omiljenim trgovinama u City Centeru one.

Napravite popis svega što već duže vremena želite kupiti za sebe, svoju bolju polovicu, djecu, prijatelje, djedove i bake te krenite u shopping akciju. Uživajte u druženju, zabavi i najboljem shopping ulovu! Nije loše već sada početi razmišljati o božićnim poklonima za svoje najdraže i baš na Black Fridayju odabrati poklon koji će im zasigurno izmamiti osmijeh na lice.

Naime, s voucherom iz magazina Gloria, koji vas očekuje u izdanju od 23.11., te računom minimalnog iznosa od 200 kn iz bilo koje trgovine City Centera one ostvarenog na Black Friday, 24.11., odaberite jedan od super poklona koje smo vam pripremili – kinoulaznice za Cineplexx, voucher za kavu ili napitak na bazi kave ili pak City platnenu vrećicu, a vaš poklon čeka vas na mjestu za informacije. Broj poklona je ograničen.

Popis svih popusta potražite na Popusti – Black Friday.

Vidimo se na Black Fridayju u City Centeru one!