POZDRAVITE PROLJEĆE S NOVOM CARPISA KOLEKCIJOM

Carpisa, poznati talijanski brend za proljeće i ljeto pripremio je modnu poslasticu punu jarkih boja i različitih modela, uz koje će svaki vaš outfit dobiti poseban touch.

Kolekcija je dizajnirana kako bi zadovoljila različite potrebe i ukuse, s namjerom da torba prati žene kroz njihove svakodnevne obaveze stoga najnovija kolekcija odražava osobnost, želje i snove žena koje ih nose.

Ravnoteža između estetike i praktičnosti postignuta je kroz najfiniji materijal Saffiano kože, vunenih dodataka i čvrstih tkanina u kombinaciji svjetlijih i jarkih boja, izmjenom neutralnih tonova, metalik efekta i nijansi plave te crne i crvene boje.

Kolekcija uključuje različite modele od praktičnih trendi naprtnjača, mini modela upečatljivog dizajna, poput srcolikih torbica s kićankama, vrećastih modela s naborima te velikih dnevnih torbi ili modela s remenjem za nošenje preko ramena ili na klasičan način.

Clutch modele različitih veličina možete bez problema uklopiti uz bilo koji look, a osim što će ga nadopuniti i podignuti, praktične su jer u njih stanu sve najvažnije sitnice poput kozmetike, mobitela i ostalih stvarčica koje svakodnevno koristimo.