POŽURITE PO NAJLJEPŠU ŠKOLSKU TORBU U KNJIŽARU HOĆU KNJIGU

Hoću knjigu je pripremio zanimljiv program uz nezaobilazno TORBIRANJE, u subotu 4. lipnja od 11 do 18 sati!

Konačno smo ponovno uživo skupa u nezaobilaznom TORBIRANJU, reviji školskih torbi u organizaciji knjižarskog lanca Hoću knjigu! Cilj druženja je isti – informirati i podsjetiti roditelje o važnosti pravilnog odabira školske torbe, te ih upoznati s asortimanom školskih torbi u ponudi knjižarskog lanca Hoću knjigu. Ovisno o željama i fizičkoj predispoziciji djeteta, važno je znati izabrati pravu torbu s ciljem zdravijeg i kvalitetnijeg života djeteta. Ne smijemo zaboraviti koliko je teška školska torba i kakve zdravstvene probleme može uzrokovati našim najmlađima.

Kroz igru i animaciju zabavite se zajedno na TORBIRANJU i stvarajte zajedno uspomene u subotu 4. lipnja od 11 do 18 sati!

Na likovnoj radionici pod nazivom “Mašta može svašta” vaši klinci mogu izraditi leptire, posude za olovke i školski pribor, kreirati i oslikati svoj predložak rasporeda sati. Na radionici „Mali modni dizajneri“, djeca će imati priliku dizajnirati svoju vrećicu za školske šlapice uz pomoć flomastera za tekstil. Djeca mogu zaigrati i igru iz mladosti – poznatu kao „školicu“, a čeka ih i kviz pitanje iz školskih predmeta uz priliku da osvoje poklone iz Hoću knjigu.

Prijavite svoje princeze, ali i prinčeve da postanu modeli na jedan dan. Prvih deset prijavljenih “dječjih modela“, uz stručno vodstvo “ekipe” iz dječje modne agencije Fashion Team Kids, proći će cijeli proces priprema/edukacije kako postati pravi mali model. Na dan revije, odradit će malu modnu školu i vježbati koreografiju od 14.00 do 16.00 sati te nastupiti na završnoj reviji u 17.00 s modelima Fashion Team Kidsa. Za uspomenu, dobiti će profesionalne fotografije, ali i poklon  – upis na prvi stupanj tečaja modne agencije Fashion Team Kids.

Svoje klince i klinceze možete prijaviti  za reviju na linku Prijava za reviju školskih torbi. 
Detalje možete vidjeti na FB stranici Hoću knjigu. U knjižari vas očekuju i popusti od 10% d0 30% na SF i Fantasy knjige te popusti na školske torbe iz prošlih sezona.

Vidimo se u City Center one East!

Program 4. lipnja 2022.

  • 11.00 h početak programa
  • 11.30 h panel „Školske priče“ – sudjeluju: magistrica kineziologije Željka Damjanić, Ana Bertić – teen pjevačica i Danica Šojat iz Hoću knjigu
  • 12.00 h Revija školskih torbi
  • 12.30 h Nastup teen zvijezde Ane Bertić
  • 13.00 h Mađioničarski show Vladimira Štimca
  • 14.00 h Mala modna škola
  • 16.30 h Školski kviz
  • 17.00 h Revija školskih torbi