RECI DA SUPERMOĆI

Odijelo možda ne čini čovjeka, ali zato čini superjunaka. Upravo zato Tom Tailor predstavlja zanimljiv kviz uz koji ćete u trenu otkriti koja jakna bi trebala poslati dio vaše superjunačke svakodnevice, a čekaju vas i super nagrade.

Jeste li ikada razmišljali o svojoj osobnosti kroz prizmu superjunaka? Ako niste, nagradna igra Tom Tailora sigurno će vas potaknuti na to. Naime, u nagradnom kvizu Reci da supermoći možete odgovoriti na niz pitanja koji vašu osobnost spajaju s modnim komadima, a krajnji rezultat je točan opis vašeg stila. I naravno, super nagrada: među svim sudionicima izvući će dvije osobe koje će osvojiti novu zimsku jaknu!

Sreću možete okušati sve do 6. studenoga, a ako se želite uvjeriti u rezultat kviza – svratite u trgovinu Tom Tailor u svome City Centeru one gdje vas čeka velika ponuda zimskih jakni i kaputa. Sigurni smo da ćete pronaći model koji će vam osigurati dodatnu snagu za svladavanje svakodnevnih prepreka u nadolazećim hladnim danima.

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići