SAD ILI NIKAD S MASHIN’ THE BEAUTY

Ponekada nas tek jedna odluka dijeli od potpuno drugačijeg života. A kako donijeti baš tu odluku, saznat ćete ove subote uz druženje s Mašom Zibar i filmski hit Sad ili nikad!

Subota je rezervirana za zabavu, ali i motivaciju! Na druženje u Cineplexx City Center one East dolazi Maša Zibar, poznata beauty influencerica i lifestyle vloggerica koju na Youtubeu prati više od 70.000 ljudi, dok na Instagramu ta brojka premašuje 83 tisuće ljudi. Kako je svoju strast pretvorila u hobi, a potom i u posao od kojega danas živi, saznat će svi oni koji svrate na druženje u subotu, 22. prosinca u 18 sati.

A nakon što poslušaju Mašinu priču o tome kako je hrabro zakoračila na nepoznat teren, sve posjetiteljice mogu uživati u filmu Sad ili nikad. Kako će se Maya, trgovkinja koju u filmu utjelovljuje Jennifer Lopez, snaći u novoj ulozi i hoće li joj poći za rukom izgraditi poslovnu karijeru uz pokoju laž, otkrit ćete uz ovu razigranu komediju.

Svi oni koji subotu odluče rezervirati za girl power, uz kupljenu ulaznicu za druženje i film Sad ili nikad dobivaju i poklon za koji se pobrinula Aura. Više detalja potražite na – Meet&Greet s Mašom Zibar.