VELIKO PRVENSTVO U CINEPLEXXU

Prvo PUBG prvenstvo Hrvatske održat će se u Cineplexxu City Center one East, a dio uzbudljivog natjecanja čiji nagradni fond iznosi nevjerojatnih 10.000 kuna možete biti i vi.

PlayerUnknown’s Battlegrounds, ili igrica poznata i kao PUBG, ima velik broj poklonika diljem svijeta. Njezina popularnost iz dana u dan nezaustavljivo raste, a ako ste i vi među onima koji je obožavaju, prijavite se na online kvalifikacije jer će se 50 najboljih igrača 15. prosinca od 12 sati u Cineplexxu City Center one East boriti za nagradni fond od čak 10.000 kuna te brojne druge nagrade koje osiguravaju Samsung, Optima Telekom i drugi sponzori turnira.

Spreman je i veliki meetup na kojemu će AdnanBro, Nedim, Spreeezy, CholaPC i Duki420 odgovarati na sva pitanja svojih fanova, stoga nabavite svoje ulaznice na vrijeme.

Osvojite brojne nagrade, gledajte live stream finala na velikom platnu ili osigurajte novi Samsung monitor, Mikronis računalo i White Shark opremu po promotivnim cijenama. Dođite u Cineplexx City Center one East i budite dio prvog PUBG Prvenstva Hrvatske!