VRIJEME JE ZA VIKEND DJEČJEG TEATRA!

Dovedite svoje mališane na Vikend dječjeg teatra 10. i 11. studenoga i zabavite se besplatne predstave u svom City Centeru one.

Bliži se zima, a s njom i brojne promjene. Životinje se polako spremaju usnuti zimski san, a miris blagdana već se osjeti u zraku. No, što kada se uobičajeni red poremeti? Odgovore na ova pitanja vaši će mališani saznati 10. i 11. studenoga na zanimljivim predstavama Vikenda dječjeg teatra.

U subotu, 10. studenoga od 18 sati svratite s mališanima u City Center one West i zajedno uživajte u predstavi Vilenjačka zbrka u izvedbi kazališta AmicuS. Naime, veseli vilenjak Zvrk dobio je pismo nakon kojega se počinje ponašati poprilično neobično: umjesto priprema za Božić, on počinje pripremati stvari za ljeto. Njegova prijateljica Rita pokušat će ga ponovno pretvoriti u božićnog vilenjaka prije nego šef vilenjaka pokuša otkriti što se događa. Zato svratite i zajedno s najmlađima pomozite Riti u njezinu naumu.

U nedjelju, 11. studenoga od 18 sati dovedite mališane u City Center one East i zabavite se uz predstavu Medo se sprema za zimski san, koju izvodi Kazalište Dječji grad. Što to muči Bobija toliko da ne uspijeva utonuti u zimski san i kako će mu prijateljica sova Ova pomoći u rješavanju problema, saznat će svi oni koji pogledaju ovu zanimljivu predstavu.

Zabava je zajamčena, vidimo se na Vikendu dječjeg teatra!