FOTOGRAFIRAJTE SE I OSVOJITE SUPER SHOPPING

Djed Božićnjak donio je božićnu čaroliju u City Center one East i West! Fotografirajte se u njegovu kutku i sudjelujte u nagradnom natječaju na Instagramu jer svakog tjedna imate priliku osvojiti super shopping u vrijednosti od 1000 kuna!

Pripreme za blagdane na Sjevernom polu odavno su započele. No, pored silnih želja koje su pristigle, vilenjaci u radionici Djeda Božićnjaka neće stići pripremiti baš sve poklone. Upravo zato poznati Djedica odlučio je svratiti u City Center one West po darove. Kupio je ponešto za svakoga: novu igračku za Anamariju, najmirisniji parfem za Maju, super mobitel za Tenu i cool laptop za Petru.

Toliko se zabavio u shoppingu da je odlučio urediti pravi mali kutak za fotografiranje, uz četiri kuverte s 1.000 kuna poklon bonova City Centera one. Ostavio je i upute tko će uz ovu sjajnu nagradu otići u čarobni shopping, a možda to budete baš vi! Naime, sve što trebate učiniti je fotografirati se u božićnom kutku Djeda Božićnjaka, fotografiju objaviti na Instagramu uz hashtag #fromcitywithlove te zapratiti profil City Centera one.

I ne brinite, za ovu nagradu ne morate biti dobri cijele godine, dosta je da budete dovoljno dobar fotograf jer će svakog tjedna jedan autor najkreativnije fotografije iz City Centera one East te jedan City Centera one West osvojiti shopping u vrijednosti od 1000 kuna. Sretno!

Prije sudjelovanja, na linku pročitajte pravila nagradnog natječaja – pravila.

Dobitnici:
– 6.12. – @sin_pa3k