Razina -1
City Center Shop Map

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
8:00 – 21:00

CAFE FREI

Cafe Frei nazvan je po Tamasu Freiu, putujućem televizijskom novinaru koji je bio jedna od najistaknutijih TV osoba u središnjoj Europi, s angažmanom u najvećoj televizijskoj kući u Njemačkoj. Tamas je posjetio više od 130 zemalja tijekom posljednjih 20 godina, a njegova ga je strast za kavom uvijek vodila u potragu za najboljim plantažama, jedinstvenim zrnima kave i primjercima biljke kave, te posebice za kavanama i posebnim receptima.

Cafe Frei u ponudi ima kave iz cijelog svijeta. Gostima se nudi ogroman izbor zrna kave, napitaka od kave i toplih napitaka, uz posebne sezonske specijalitete. Gosti imaju priliku da “Kušaju okuse svijeta” kroz izvanredan asortiman proizvoda. Napitci od kave uvijek se pripremaju od svježe pečenih zrna posebnih i zanimljivih vrsta kave koje potječu s plantaža Arabice i ručno su prebrane. U Cafe Frei očekuje vas više od 70 različitih recepata za pripravke od kave iz glavnih svjetskih “kuhinja” kave, vlastite mješavine čajeva, topli i hladni čokoladni napitci, domaće limunade i shakeovi te kolači. Osim toga, posebne se stavke na meniju nude u sklopu ponuda “Pustolovna kava mjeseca” i “Kava s plantaže u ograničenoj ponudi”.

Gosti imaju priliku “putovati svijetom” u Cafe Frei kavanama – svakoga dana!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Vaša privatnost

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići