1. FESTIVAL ELEKTRIČNE MOBILNOSTI

Sajamsku auto sezonu u Hrvatskoj otvara festival električne mobilnosti koji će se održati na vanjskom parkiralištu City Centera one West od 11. do 13. lipnja.

Electric EVolution festival prvi je festival električne mobilnosti u Hrvatskoj koji okuplja stručnjake, entuzijaste i sve zainteresirane na području električne mobilnosti s ciljem edukacije šire javnosti i prezentacije novih tehnologija u autoindustriji te podizanja svijesti o utjecaju prometa na okoliš.

Tijekom tri dana trajanja festivala moći ćete provjeriti i pogledati aktualnu ponudu auto brandova koji u svom portfelju nude električna i plug-in vozila među kojima su Hyundai, Mercedes-Benz, BMW,  Porsche, Audi, VW, Škoda, Seat Cupra, Renault, Nissan, Dacia, Peugeot, Citroen, Opel,  Suzuki, Mitsubishi, Fiat i dr. kao i popratne segmente elektro industrije – e-motore, e-scootere i e-romobile.

Kroz edukativna predavanja saznajte sve o električnim vozilima, načinima punjenja, infrastrukturi, mogućnostima subvencija i ostalim prednostima koje biste trebali znati odlučite li se za kupnju električnog vozila.

Organizatori nisu zaboravili i na najmlađe posjetitelje za koje su pripremili zabavan program.

Vidimo se od 11. do 13. lipnja na istočnom vanjskom parkiralištu City Centera one West.