30% NA SVE U SPORT VISIONU!

Petak postaje još bolji uz City Boutique: iskoristite 30% popusta na sve u trgovini Sport Vision u svome City Centeru one i uživajte u shoppingu!

Na fitness putovanju dodatna motivacija uvijek dobro dođe, stoga obavezno svratite u Sport Vision u City Center one. Naime, ovoga petka čeka vas 30% na baš sve artikle! Odaberite novu sportsku opremu uz koju ćete lakše svladati sve fitness izazove! U raznolikom asortimanu pronađite poznate sportske brandove: Nike, adidas, Champion, Umbro, Reebok te brojne druge koji vas samo ovog petka čekaju 30% povoljnije.

U poslijepodnevnim satima od shoppinga predahnite uz osvježavajuće napitke, a potom se prepustite vještim rukama fitness trenera koji će uz pomoć posebne vage ispitati početne parametre vašeg organizma i pripremiti vas za fitness putovanje. Tako će vam od 17 sati stručnjaci iz Nutrilife Centra stajati na raspolaganju u City Centeru one East, dok će u isto vrijeme u City Centeru one West na raspolaganju stajati stručnjaci iz GYMlaba  koji će zainteresiranima omogućiti i 30% popousta na cjelokupnu dijagnostiku odrađenu u njihovom centru.

A kada već svratite u shopping, ne propustite posjetiti Facebook stranicu City Centera one Zagreb i sudjelovati u nagradnom natječaju u kojemu možete osvojiti super shopping u vrijednosti od 1.000 kuna! Naime, sve što trebate je prilikom shoppinga u Sport Visionu u City Centeru one ovoga petka fotografirati svoj must-have artikl za vježbanje, fotografiju ostaviti u Facebook objavi koja komunicira nagradni natječaj i kratko objasniti zašto je baš on ključan za odlične rezultate. Vremena imate do ponoći, 25. travnja.

Inspiraciju za super shopping potražite na City Mix&Matchu te ovog petka svratite na City Boutique!