DANI ZDRAVLJA

Pozivamo vas da u subotu, 25. studenog, dođete u svoj City Center one te prikupite najbolje zdravstvene savjete, provjerite vid, kao i stanje krvnog tlaka te šećera u krvi i na taj način napravite korak ka zdravijem životu cijele obitelji

City Center one, uz potporu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo ‘Dr. Andrija Štampar’, organizira Dan zdravlja te vam omogućuje da potpuno besplatno testirate zdravstvene parametre i provjerite svoj vid.

14.00 – 18.00 sati
Besplatno izmjerite šećer u krvi, provjerite vid i krvni tlak te potražite stručni savjet. Najmlađi će uživati u edukativnim radionicama na temu zdravlja očiju.

16.00 – 18.00 sati
Besplatno provjerite očni tlak i pobrinite se za svoje zdravlje.

17.30 – 19.30 sati
Najmlađe u Kid’s Jungle igraonici očekuje edukativna radionica ‘Kako vide životinje?’, gdje će naučiti nešto novo te se pritom i dobro zabaviti.

Povodom Dana zdravlja, 25. studenog u City Centru one očekuje vas i odličan popust od 30% na sav dioptrijski asortiman u optikama Ghetaldus*, Optotim i Anda. Optike Anda i Optotim također vam omogućuju i popust od 30% na sunčane naočale** te provjeru vida u njihovim poslovnicama u City Centeru one East i West. Vid možete provjeriti i u optici Ghetaldus.

Živite zdravo i osjećajte se dobro u svom City Centeru one!

*Iz popusta Ghetaldus optike izuzet je brand Zeiss
**Iz popusta Optike Anda izuzeti su brendovi Dita i For Art’s Sake.

Akcije su aktualne 25. studenog 2017.