KARNEVAL ZA PAMĆENJE

Odlična zabava čeka mališane na najšarenijem karnevalu u omiljenom shopping centru.

U subotu i nedjelju, 15. i 16. veljače, od 11 do 19 sati City Center one se pretvara u mjesto prepuno maski, osmjeha i veselih uspomena. Mališani će na kreativnim radionicama imati priliku izraditi zanimljive maske uz koje će se na tren pretvoriti u omiljenog superjunaka ili pak strašno čudovište. Naučit će napraviti i čarobne štapiće koji će ostvarit i one najveće želje, a pripremit će i rekvizite uz koje će fotografiranje postati zabavnije no ikad.

Predah od kreativnih zadataka najmlađi će pronaći u različitim igrama poput gađanja limenki, vrućeg stolca ili pak Kid’s Jungle memoryja. Dodatnu zabavu osigurat će klaun koji će otkriti kako običnom balonu podariti novi oblik i pretvoriti ga u psa, cvijet ili pak nešto sasvim drugo, a saznat će i koliko je teško voziti monocikl te istodobno žonglirati.

Naravno, fašnik je nezamisliv bez plesa! Upravo zato u goste nam dolazi skupina Plesni punktovi Zagreb koja će se s malim posjetiteljima zaputiti u pravu povorku po centru.

Zabava je zajamčena, zato provjerite raspored aktivnosti u City Centeru one East i City Centeru one West i svratite na ludi karnevalski vikend!

Pripremili smo i super nagrade za maskirane mališane, a pravila kreativnog natječaja pogledajte ovdje.