L’OCCITANE & PIERRE HERMÉ KOLEKCIJA NICHE PARFEMA

Nova kolekcija niche parfema dostupna je ekskluzivno u L'OCCITANE trgovini u City Centeru one West.

Neočekivane kombinacije osnova su ove ekskluzivne kolekcije mirisa: Eaux de Parfum „86 Champs“. U svijetu kozmetike i parfema, nikada nije postojalo nešto kao ovo… L’OCCITANE se odvažio potaknuti kreatora okusa na stvaranje linije Eaux de Parfum, što je rezultiralo zamamnim fuzijama koje će osvojiti i najzahtjevnije nepce.

ŠEST JEDINSTVENIH NAČINA DA SE IZRAZITE

Za L’OCCITANE, kao i za Pierrea Herméa, miris je prije svega užitak. Nešto je nevjerojatno čarobno u trenutku kada nanosimo miris. Udišemo ga. Osjećamo se tako dobro, sretno. I kada god osjetimo taj miris na svojoj koži, ispunjava nas isti osjećaj. Možemo ga i podijeliti s drugima… L’OCCITANE i Pierre Hermé žele da svi pronađu svoj savršeni miris – zato je bilo savršeno logično kreirati ovu kolekciju parfema, od kojih svaki ima uistinu drugačiji karakter. Od opojnog bljeska crnog ribiza i rabarbare, do zavodljive elegancije ruže sa šafranom… Svaki Eau de Parfum postupno otkriva svoju puninu dok se nosi i polako razotkriva svoje lice na koži.

 

IZA SVAKOG OD 6 PARFEMA LEŽI PRIČA KOJA POTIČE MAŠTU…

Za L’OCCITANE vrijednost ima samo onaj miris koji je izgrađen na prirodnim aromama. Ovi parfemi nisu iznimka tog pravila – svaki se temelji na sastojcima iz različitog bogatog i živopisnog geografskog područja. Njihovi sastojci i esencije uzdrmavaju uobičajenost i ruše konvencije, stvaraju mirise koji su istovremeno svježi, iznenađujući te pružaju zadovoljstvo i bude emocije. Snaga crnog ribiza susreće se sa živahnošću rabarbare. Energična mandarina daje balans dubini smilja. Sočnost maline stapa se s umjerenošću matcha zelenog čaja. Crni limun, vječne elegancije, preferira samostalnu izvedbu… Različit i zavodljiv, začinjen tek prstohvatom ambre, zaogrnut će vas velom intrige i misterije.

Svaki od parfema komunicira svojim prirodnim sastojcima i teži samo jednom: da zadovolji vaša osjetila. Udahnite njihov miris. Osjetite njihove note. Možda vas zavedu. Možda to bude zauvijek…