NAPAPIRJI JE STIGAO U BUZZ

Iskombinirajte nove proljetne outfite i zablistajte u punom sjaju uz novu kolekciju branda Napapirji u Buzz trgovini!

Zašto je NAPAPIJRI kolekcija i ove sezone tako posebna? Zato što je okrenuta ka budućnosti. Vjerna svojoj misiji da transformira način na koji igra svoju ulogu u dizajniranju budućnosti cirkularne mode, NAPAPIJRI SS21 kolekcija je najodrživija NAPAPIJRI kolekcija do danas i važan korak u širenju filozofije brenda Choose Future.

Kolekcija uključuje serije jakni napravljenih od 100% recikliranog materijala, kao i široku paletu proizvoda koji sadrže organski pamuk, reciklirani poliester i reciklirani poliamid. Inspiriran ovom interakcijom između starog i novog, prirode i arhitekture, mode i funkcionalnosti, NAPAPIJRI naglasak stavlja na dizajn, održivost i inovacije, fokusirajući se na slobodu pokreta kako bi ti pružio veći komfor istovremeno podržavajući aktivan način života.

Zato se ovog proljeća spremite za nove modne izazove i budite samouvjereni u onome što nosite! Iskažite svoj stil kroz trendi NAPAPIJRI komade i dodatke  različitih boja i prepoznatljivog dizajna na koji ne možete ostati ravnodušni, a možete ih pronaći u Buzz trgovini u vašem City Centeru one!