NORTH FACE EKSKLUZIVNO U CITY CENTERU ONE WEST

Vođeni istraživačkim duhom svojih kupaca i željom da isprobaju nešto novo, trgovina Sport Vision je u ponudu ove jeseni uvrstila brand koji je dobro poznat među ljubiteljima outdoor avantura.

Sada je vrijeme da postane dio vaših svakodnevnih izdanja, a u pitanju je The North Face, brand s tradicijom dugom više od 50 godina, dostupan ekskluzivno u trgovini Sport Vision u City Centeru one West.

Namijenjen je modernim sportašima, ali i ljubiteljima atraktivnog sportskog stila. Mogu ga nositi istraživači, avanturisti, ali i oni koji uvijek teže novom, drugačijem, unikatnom stilu. Svaki model iz ponude odabran je tako da ispuni sve kriterije kupca – udobnost, praktičnost, prilagodljivost svim vremenskim uvjetima i stilskim zahtjevima.

 

Upotpunite već sada svoje jesenje stylinge nekim od modela The North Face obućeMajice, duksevi i jakne su tu da daju pravi „začin“ vašim svakodnevnim izdanjima, a nema sumnje da ćete obožavati i The North Face dodatke, koji nisu samo neizmjerno praktični, već i veoma atraktivni za brojne outdoor aktivnosti – bila to šetnja u prirodi ili ulicama vašeg grada.