NOVA UGG KOLEKCIJA STIGLA JE U ICON.

Topliji proljetni dani mame nas na ulice i u prirodu, a kako bi sa stilom uživali u svim čarima proljeća, trgovina ICON. predstavlja novu UGG kolekciju obuće.

Jedan od najprodavanijih ženskih UGG modela – Tye tenisica izrađena je uz strogo poštivanje oblika i funkcije i tek je nakon toga obogaćena mekanom nubuk kožom. Tenisica je dostupna u tri boje – sivoj, crnoj i ružičastoj te je idealna za urbane ljubiteljice mode.  Ovaj izuzetno lagani model tenisice jednako dobro će se uklopiti u svakodnevni, poslovni ili sportski look.

Brend je za muškarce pripremio kolekciju koja uključuje lagane tenisice i casual mokasine. Među modelima prevladavaju crni, sivi, plavi te maslinasto zeleni tonovi, a posebno se ističe Beach Moc Slip, izrađen od bogate zrnate kože, Beach Moc model nevjerojatno je mekan, prilagodljiv i lagan.

Posjetite multibrend store ICON. te odaberite svoj savršeni UGG model u kojem ćete izgledati moderno te bezbrižno uživati u svakodnevnim obavezama, sportskim aktivnostima ili opuštanju u prirodi.