NOVE AVANTURE ZA MALIŠANE

Dovedite djecu na Vikend dječjeg teatra 15. i 16. lipnja i zajedno se zabavite!

Pred najmlađima stoji cijelo ljeto za uživanje u uzbudljivim danima ispunjenima nezaboravnim avanturama. A ako se po početku praznici poznaju, onda se pobrinite da ih započnu odlično uz zanimljive predstave kazališta AmicuS na Vikendu dječjeg teatra.

Najdraži zvuk svih školaraca je školsko zvono koje označava kraj školske godine. No, što kada ono jednostavno zaspe? Ako mislite da ga majstor može probuditi, varate se! U pomoć mora doći prava doktorica za zvona, a hoće li ona uspjeti probuditi spavalicu, mali gledatelji će saznati u subotu, 15. lipnja u City Centeru one West od 18 sati u predstavi Školsko zvono.

U nedjelju, 16. lipnja u City Centeru one East od 18 sati najmlađi će pratiti avanturu dječaka Miše i bake Mare u predstavi Ljetna čarolija. Naime, njih je u neobičnu pustolovinu otpuhao strašan vjetar pa će se odjednom naći na neobičnom otoku na kojemu divovski cvjetovi pjevaju, pčele govore, a ptice plešu. Kako bi se ova avantura ipak pretvorila u nezaboravno putovanje, Miši i baki je potrebna pomoć mališana iz publike.

Zabava je zajamčena, vidimo se na Vikendu dječjeg teatra!