NOVE TRGOVINE ZA UZBUDLJIVU JESEN

Već pri idućem posjetu City Centeru one ne propustite zaviriti u odličnu ponudu novootvorenih trgovina.

Tražite li nove modele tenisica kojima ćete dati osobni pečat svakoj kombinaciji, obavezno svratite u trgovinu Buzz i odaberite jedan od vrhunskih modela poznatih svjetskih brandova. Buzz sneaker station u trenu će postati draga destinacija svih ljubitelja tenisica.

A tenisice, sudeći po najnovijim trendovima, odlično idu uz odijela. Upravo novootvorena trgovina Jeordie’s u ponudi ima odijela kakva svakom modno osviještenom muškarcu trebaju. Kvalitetni materijali, odličan dizajn i povoljna cijena ono su što će ovu trgovinu staviti na popis omiljenih.

Na prvoj etaži City Centera one nalazi se IQOS Service Point, mjesto na koje je budućnost bez dima već stigla. Svi odrasli pušači mogu saznati sve što ih zanima o IQOS-u, vodećem svjetskom proizvodu za grijanje duhana, njegovom korištenju i održavanju. *IQOS nije bez rizika. Namijenjen je isključivo odraslim osobama.

A za kraj radnog dana, uvijek dobro dođe malo opuštanja. Kako biste dali poseban šarm hladnijim večerima, svratite po mirisnu Yankee Candle svijeću koja će u trenu vaš dom pretvoriti u pravu oazu za opuštanje.

Ove jeseni uživajte u shoppingu uz još bolju ponudu!