NOVO U DOUGLASU

Nova linija za njegu kože branda YSL Pure Shots stigla je u Douglas.

YSL Beauty prigrlio je avangardni pristup njezi kože nadahnut životnim stilom žena sadašnjice. Pri provođenju naprednih znanstvenih analiza i kliničkih ispitivanja YSL Beauty došao je do revolucionarnog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40%. Rezultat tog znanstvenog putovanja jesu serum NIGHT REBOOT i linija PURE SHOTS kojima se predstavljaju prilagođena i usmjerena rješenja za njegu kože s ciljanom učinkovitošću.

NIGHT REBOOT vodeći je serum u liniji Pure Shots. Zahvaljujući snažnim svojstvima kaktusa i glikolne kiseline pomaže smanjiti znakove umora već do sljedećeg jutra. Dnevna doza esencijalnih elemenata kože djeluje u sinergiji s moćnim biljkama iz vrtova YSL Ourika kako bi se postigao trostruki učinak:

  • koža je nahranjena i tretira se u srži
  • ispravljaju se veći znakovi na koži (linije, bore, obješenost i nedostatak sjaja)
  • koža je trenutno i vidljivo poboljšana uz dugoročno ispravljanje urbanih znakova starenja

Ekološki dizajnirano pakiranje omogućava da se krema i serum mogu više puta puniti i time smanjiti utjecaj na okoliš – praktična bočica linije Pure Shots prikladna je za sva četiri seruma, tako da se mogu po želji mijenjati unutar istog pakiranja. Losion se može reciklirati. Priroda i znanost ujedinjuju se u inovativnoj liniji koja se bori protiv znakova urbanog starenja za pomlađenu kožu.