NOVOUREĐENA ALDO TRGOVINA

Otvorena je još ljepša i novouređena ALDO trgovina!

Mnogima već dobro poznata shopping destinacija od sada je dobila novo ruho i izgleda bolje nego ikad! Uz predivno preuređen prodajni prostor, svi ljubitelji mode i pratitelji trendova ovdje će moći uživati u novom-starom mjestu u kojem će moći kupiti obuću, torbe i modne dodatke ovog kanadskog brenda koji je svjetski lider u stvaranju trendova i proizvodnji trendovske obuće i modnih dodataka!

U novootvorenoj poslovnici moći ćete pronaći razne modele iz najnovije kolekcije proljeće/ljeto. Bestselleri kolekcije su svakako ženske i muške tenisice, apsolutni modni imperativi koji se ističu upečatljivim dizajnom i postaju neizostavan detalj ne samo casual, već i smart business kombinacija.

Za kompletan svjež i proljetni outfit neizostavne su i torbe koje će osvježiti i začiniti svaku kombinaciju! Odvažni uzorci, atraktivne boje sezone i razni oblici prigodni za sve aktivnosti glavne su odrednice kolekcije torbi koje se mogu pronaći u bogatoj ALDO ponudi. 

 

 

I muškarci koji prate trendove i osim udobnosti vole izgledati dobro, u novoj ALDO trgovini mogu pronaći ponešto za sebe: brojni modeli tenisica, elegantnih cipela ili torbi i modnih dodataka nosivih u raznim prilikama moći će se pronaći u novoj ALDO kolekciji za muškarce.

   

Nemojte propustiti ovu priliku za odličan shopping i posjetite novo in mjesto u City Centeru one West s modernim detaljima koji će uljepšavati vaše modne kombinacije u nadolazećim sezonama!