OSVOJITE OBITELJSKO PUTOVANJE IZ SNOVA

Od 11. do 13. listopada sudjelujte u velikoj nagradnoj igri jer uz malo sreće možda baš vaša obitelj osvoji bajkovito putovanje u Disneyland i Pariz!

Rođendanski vikend City Centera one savršeno je vrijeme za shopping uz sjajne popuste. A kada kupite baš sve što vam treba, ne propustite sudjelovati u nagradnoj igri jer možda baš vaša obitelji bude jedna od dviju obitelji koje će osvojiti veliku nagradu: luksuzno petodnevno putovanje za četiri osobe u Disneyland i Pariz.

Uz malo sreće, zajedno sa svojim najdražima zakoračit ćete u magični svijet u kojemu vas čekaju omiljeni animirani likovi: Mickey Mouse i ljupka Minnie, prekrasna Pepeljuga i šarmantni princ, Snjeguljica i veseli patuljici… Čekaju vas čak tri dana ispunjena avanturama u Disneyland Parku, te dva noćenja u Disneyland Newport Bay Club hotelu s doručkom, ručkom i večerom.

A nakon što istražite čarobni svijet prepun poznatih likova, živopisnih parada i fascinantnih nastupa, slijedi dva dana uživanja u ljepotama Pariza. Šteta bi bila boraviti u prijestolnici Francuske, a ne diviti se pogledu s Eiffelovog tornja, zaputiti se na krstarenje Senom ili pak posjetiti čuveni Versailles, zar ne?

Sudjelovati možete sa svakim računom u minimalnom iznosu od 100 kuna za kupnju ostvarenu u periodu od 11. do 13. listopada, a prijaviti se možete na dva načina:

  1. SMS prijava
  • pošaljite CITY EAST ili CITY WEST (ovisno u kojem centru ste obavili kupnju), broj računa, ime i prezime te adresu (ulica, mjesto i kućni broj) na broj 60221 (2,40 kn/SMS)
  1. Online prijava
  • ispunite online nagradni obrazac na web stranici City Centera one

Prije sudjelovanja, pročitajte pravila nagradne igre te ne zaboravite sačuvati račun. Uz malo sreće, ubrzo će se baš vaša obitelj početi pakirati za ovo nezaboravno iskustvo. Sretno!