PANDORA ZIMSKA KOLEKCIJA

Vaša će kutijica s nakitom zablistati zimskom ledenom ljepotom uz zapanjujuće elemente noćnog neba s prekrasnim prstenjem iz nove PANDORA kolekcije.

Kolekcija Blistavi led nizanje nakita dovodi na novu razinu. Izrađena je od nepatvorenog srebra i u PANDORA Rose boji, a prekrasno izrađeni prsteni kombiniraju moderni dizajn s baguette – rezom kamena. Zanimljiv ručno dovršen dizajn mami poglede svojim futurističkim i nebeski inspiriranim detaljima, pravokutnim površinama bezbojnih cirkona koji se presijavaju poput leda.

         

Kombinirajte prstene kako biste kreirali savršeni izgled i savršenu kombinaciju za svaku prigodu, bez obzira idete li na odmor s prijateljima ili na koktele nakon posla. Učinite prstene glavnom točkom vaše odjevne kombinacije; stvorite zapanjujuću kombinaciju s otvorenim prstenom Krhotine Sjaja i samostalnim prstenom Blistavi Led u nepatvorenom srebru. Začinite izgled odgovarajućim prstenom u ružičastoj nijansi i uvedite dva tona u vašu kombinaciju.

Da bi privlačenje pogleda dobilo novu dimenziju, kombinaciji dodajte prsten Ledena Ljepota. Njihove bezvremenske linije, bar – način umetanja kamena sjati će na Vašim prstima i reflektirati Vašu ženstvenost.