SVE ZA ŠKOLU NA JEDNOME MJESTU!

Svježi početak, miris novih školskih udžbenika, najljepše bilježnice u razredu, nove cool tenisice u kojima će vaši mališani biti zvijezde školskog igrališta, školska torba s omiljenim filmskim junakom, nova kožna jakna...

Sve to i još puno više pronaći ćete u svom omiljenom City Centeru one, koji se i ove godine pobrinuo da školarci pronađu baš sve što im je potrebno za lakši povratak u školu!

Uz najbolju ponudu svih školskih potrepština, djecu očekuju brojne nagrade, radionice, predstave i druga iznenađenja. Posjetitelje Kid’s Jungle igraonice razveselit će fora školski pokloni: šarene naljepnice za bilježnice i maštoviti rasporedi.

Cineplexx je također pripremio prigodne poklone za školarce, a najcool poklon očekuje ih 6. rujna u magazinu Gloria: besplatna kinoulaznica za film po izboru kojega mogu pogledati sve do kraja rujna. Zanimljive UHU radionice koje će u trenu probuditi kreativnost školaraca na rasporedu su 8. i 9. rujna, a uz svaku kupnju UHU proizvoda očekuju vas pokloni.

Kažu da je ponavljanje majka učenja pa ćemo i mi ponoviti gradivo: škola počinje u ponedjeljak, 3. rujna, a svu školsku opremu i pribor, kao i najzabavnije aktivnosti za djecu, pronaći ćete na jednom mjestu – u vašem City Centeru one.