PROSLAVITE BLAGDANE S KIEHL’SOM

Došlo je i to vrijeme! Kiehl’s trgovina u City Centeru one ove godine otvara sezonu blagdana posebnom kolekcijom od deset proizvoda dizajniranih u suradnji s grafičkom dizajnericom Kate Moross.

Kiehl’s i Kate Moross izražavaju zajedničku ljubav prema umjetnosti kroz prekrasno dizajnirana pakiranja proizvoda iz ove kolekcije. Za blagdane će nas i ove godine razveseliti posebna izdanja krema Crème de Corps, Crème de Corps Whipped, Ultra Facial Cream i tonera od nevena. Kiehl’s po prvi put proširuje blagdansku kolekciju nagrađivanim proizvodima Midnight Recovery Concentrate i Butterstick Lip Treatment te posebnim izdanjem sapuna od grejpa, lavande i korijandera.

Odličan blagdanski poklon svakako je i limitirano izdanje Kiehl’s adventskog kalendara, koji sadrži proizvode koji pokrivaju osnovne kategorije lica, kože, kose i tijela te na taj način možete isprobati zanimljive stvari koje do sada niste imali prilike isprobati. Svaki dan donosi nešto novo, a u kalendaru ćete pronaći i proizvode u punoj veličini, mini verzije proizvoda idealne za put i nekoliko uzorka.

Kiehl’s  je pripremio i odlične blagdanske poklone koji će se svidjeti malima i velikima! Riječ je o posebnom blagdanskom izdanju Kiehl’s x Disney, koje uključuje posebno izdanje legendarne kreme Kiehl’s Crème de Corps s likom Mickeyja Mousea.

Požurite po savršene božićne poklone u Kiehl’s trgovinu u svom City Centeru one!