REPLAY PREDSTAVLJA FANTASTIČNU JESENSKU KOLEKCIJU

Replay i ove sezone predstavlja popularne jakne raznih modela i uzoraka te u nezaobilaznoj žutoj boji koje će zasigurno biti među najtraženijim modnim komadima.

Bestseleri uključuju umjetno krzno koje interpretira vintage touch te odražava utjecaj 90-tih te jakne s dodatkom ovčje vune na ovratniku. Trendi military i bajkerski svijet karakteriziran je asimetričnim krojevima jakni i kaputa te paletom boja od antracit sive do maslinasto zelene dok su military kaputi različitih duljina naglašeni detaljima poput gumbi i zakrpa.

Ove sezone nezaobilazna je parka te ikonska pilotska jakna od nylon materijala s multizipovima za što žešći rock izgled. Ultimativne jakne od umjetne ili prave kože predstavljene su u crnoj boji, čistih linija ili ukrašene zatvaračima, a idealno se uklapaju u sve moguće outfite.

Bilo da se radi o žarkoj boji ili nekoj od njezinih zagasitijih nijansi, žuti komadi u trenu će podići svaki look. Ultimativne žute haljine prošarane zemljanim tonovima, tople veste, šalovi i kardigani, predimenzionirani kaputi bogatog uzorka te trendi torbice začinjene resicama, samo su neki od Replay komada koji su žutoj boji dali novu, urbanu dimenziju.

Nova sezona u znaku je posvećenosti detaljima koji čine glavni adut za sofisticirani, ali istovremeno snažan Replay imidž.