STAVITE ZDRAVLJE NA PRVO MJESTO

Ljeto je pred vratima, stoga je pravo vrijeme da se pobrinete za to da ga dočekate sigurni! City Center one uz potporu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar poziva na Dan zdravlja koji će se održati 10. lipnja.

Prikupite najbolje zdravstvene savjete, pregledajte madeže, provjerite stanje krvnog tlaka, sudjelujete u radionicama i drugim aktivnostima te na taj način napravite korak prema zdravijem životu cijele obitelji!

BESPLATNI PREGLEDI MADEŽA I MJERENJA ZA SVE

Ususret ljetu, ne treba zanemariti kožu! Iako je ona najveći organ, upravo se njezinu zdravlju ne posvećuje dovoljno pažnje. Za svaku iznenadnu promjenu madeža preporučuje se posjetiti dermatologa, ali većina ljudi promjene ne shvati ozbiljno. Upravo zato odvojite malo vremena te od 11 do 13 sati obavite besplatan pregled madeža i kože u prostoru specijalizirane prodavaonice lijekova Mandis Pharm*. Vaša će vam koža biti zahvalna.

*Broj posjetitelja koji mogu pristupiti pregledu madeža i kože je ograničen.

Svi posjetitelji City Centera one od 11 do 15 sati imat će priliku potpuno besplatno provjeriti stanje krvnog tlaka, šećera u krvi te obaviti liječničko savjetovanje.

ZABAVA ZA NAJMLAĐE

Ma tko se boji doktora još? Najmlađi posjetitelji imat će priliku od 16 do 19 sati vidjeti kako izgleda pregled kod doktora u Klaun ambulanti za mališane. Strah i tugu, emocije često povezane s pregledima, klaunovi doktori iz udruge Crvenih Nosova tjeraju smijehom i humorom. Hrabri mališani ambulantu će napustiti s osmijehom od uha do uha, ali i posebnom diplomom kojom će dokazati svoju hrabrost.

A budući da za usvajanje dobrih navika nikada nije prerano, mališani će imati priliku na zabavan način naučiti kako se zaštiti od sunca tijekom nadolazećih ljetnih dana na edukativnoj radionici „Pazi, sunce“ od 11 do 13 sati.. Najbolje se uči kroz igru, a svoj natjecateljski duh pokazat će u nagradnom kvizu u kojemu najvještije očekuju simbolične nagrade – diplome za usvojeno znanje i posebne nagrade, poklon bonovi trgovine Sport Vision te kreme za zaštitu od sunca koje osigurava specijalizirana prodavaonica lijekova Mandis Pharm.

PRILIKA ZA SUPER SHOPPING

Kada je riječ o zaštiti od sunca, sunčane naočale svakako se moraju naći na popisu nezaobilazne opreme! Samo 10. lipnja očekuje vas popust od 20% na sunčane i dioptrijske naočale u Optici Anda, dok vas u Ghetaldus optici očekuje popust od 20% na sunčane i dioptrijske naočale, izuzev Zeiss i Dita modela (popusti se ne zbrajaju i akcije se međusobno isključuju).

Ljetne radosti nezamislive su bez odličnog ručnika za plažu, a ako još uvijek tražite svoj savršeni model, obavezno svratite do dm-a jer vas za kupovinu proizvoda za sunčanje u vrijednosti 200,00 i više kuna na blagajni očekuje GRATIS ručnik za plažu „Tu sam čovjek“.

A u Mandis Pharmu ne propustite iskoristiti odlične popuste na sljedeće proizvode:

30% Aderma sunčani program, Avene sunčani program, Eucerin sunčani program, Elancyl
20% La Roche Posay sunčani program, Vichy sunčani program, Blend a dent, Medex Kolagen, Pernaton, Centrum, Skincode, Vichy i La Roche Posay
15%  Apipharma
10% Bepanthen krema

+ besplatno mjerenje vitamina i minerala od 15 sati do 19 sati uz 10% popusta na Solgar.

Posjetite City Center one, brinite o svome zdravlju i spremni dočekajte ljeto!

Akcije i popusti su aktualni 10. lipnja 2018.