STILSKI NOVITETI NOVE REPLAY ACCESSORIES KOLEKCIJE

Replay kolekcija jesen/zima donosi nam pregršt stilskih noviteta iz svijeta accessoriesa koji će osobito oduševiti trendsetere i vjerne sljedbenike modnog talijanskog brenda.

Nova kolekcija ovog urbanog street style brenda prepuna je toplih modnih dodataka poput: šalova, kapa, rukavica te šilterica u crnim i sivim bojama s ponekim crvenim detaljem. Replay i dalje ostaje vjeran najkvalitetnijim materijalima i vrhunskoj izradi te se pri dizajnu remenja i rukavica oslanja na svevremensku kožu koja daje jednostavan i efektan izgled dok su kožne narukvice obogaćene metalnim detaljima poput kopči i zakovica.

Među impresivnim fashion komadima koji će savršeno pristajati svakom modnom izričaju pronašla se i famozna linija nakita  s dozom rokerskog i grunge stila te torbice crnih tonova i zanimljivih animalističkih motiva koji asociraju na nezaboravne izlaske.

Nova sezona u znaku je posvećenosti detaljima koji čine glavni adut Replay accessoriesa za sofisticirani, ali i istovremeno snažni Replay imidž.