SURFAJTE NAJVEĆOM BRZINOM!

Vipnet je unaprijedio svoju 4G+/LTE mrežu te omogućio surfanje pri brzinama mobilnog interneta do 300 Mbit/s.

Tako je City Center one West postao prvi shopping centar u Hrvatskoj u kojem posjetitelji mogu surfati na 4G+/LTE mreži i pretraživati on-line sadržaj najvišim brzinama.

Nedavno istraživanje koje je za Vipnet provela agencija Prizma pokazalo je da je brzina interneta i kvaliteta mreže bitna za gotovo 75 posto ispitanika. Koliko je kvaliteta korisničkog iskustva postala značajna u svakodnevnoj upotrebi telekom usluga, najbolje demonstrira istraživanje Ericssona prema kojemu kašnjenje učitavanja videa s Youtube servisa podiže razinu nezadovoljstva za 3 posto, a jedna neželjena pauza nakon što korisnik pokrene video, podiže razinu nezadovoljstva za dodatnih 15 posto.

 

Stoga, dok ste u predahu od shoppinga, uživajte u odličnoj pogodnosti u omiljenom shopping centru – provjerite što je novoga na društvenom mrežama, pošaljite poruke dragim ljudima, pogledajte omiljeni glazbeni video na You Tubeu i informirajte se o novostima u Hrvatskoj i svijetu – sve to uz maksimalne brzine i najkvalitetniju mrežu.