TRI DANA ROĐENDANA

Vrijeme je za najluđu rođendansku proslavu! Super popusti, odlične nagrade i brojna iznenađenja čekaju vas od 11. do 13. listopada u City Centeru one East i West.

Rođendansku avanturu započnite shoppingom u omiljenim trgovinama koje su povodom trodnevnog slavlja pripremile sjajne popuste. Odaberite neodoljive modne komade kojima ćete upotpuniti svoju garderobu, razveselite najdraže sitnicama i punih vrećica uživajte u proslavi.

A možda vam baš pune vrećice donesu sreću te vaša obitelji bude jedna od dviju obitelji koje će osvojiti veliku nagradu: luksuzno putovanje u Disneyland Pariz. Od ovog bajkovitog iskustva dijeli vas tek jedan račun u minimalnom iznosu od 100,00 kuna.

Opće je poznato da u rođendanskim proslavama najviše uživaju oni najmlađi, stoga ih i ove godine čeka uzbudljiv program. Na dječjem cooking showu pripremat će fine slastice zajedno s iskusnim chefovima, dok će u Fashion&Design kutku izrađivati cool modne dodatke. Dodatnu zabavu osigurat će nastupi plesnih skupina, zanimljive predstave, kreativne radionice te kvizovi, a spremne su i nagrade. Mali gameri će pak imati priliku uživati u hi-tech kutku. Više detalja o dječjem programu pogledajte na Dječji program.

Kakav bi to rođendan bio bez torte i pjenušca? Dok uživate u slatkim zalogajima, pomoći ćete onima kojima je to najpotrebnije. Naime, 5 kuna, koliko ćete platiti svoj komad torte i čašu pjenušca, u sklopu humanitarne akcije Daj 5 za bolji svijet bit će donirano Prihvatilištu za beskućnike u Velikoj Kosnici. Ponekada je malo dovoljno kako bismo nekome uljepšali svijet.

Puno toga čeka vas u ova tri dana rođendana, stoga City Center one 11. i 12. listopada radi sve do 22 sata. Ipak se treba zabaviti bez žurbe, zar ne?

Nabacite osmijeh na lice i zabavite se na najluđoj rođendanskoj proslavi!