UPOZNAJTE SE S APIVITA PRIRODNOM KOZMETIKOM

 Ovaj vikend, 2. i 3. studenog, od 9 do 21h upoznajte se s APIVITA prirodnom grčkom kozmetikom na posebno uređenom korneru u prizemlju centra.

Prirodna kozmetika koja se temelji na medu, propolisu te brojnim drugim mediteranskim prirodnim sastojcima, 2. i 3. studenog bit će dostupna svim posjetiteljima City Centra One West. Osim što ćete moći saznati sve o APIVITA kozmetici, razgovarati s našim predstavnicima i isprobati svaki proizvod te dobiti sample proizvoda, moći ćete napraviti i viziju – pregled koji otkriva vaše stanje kože te vam po rezultatima možemo preporučiti proizvode koji najviše odgovaraju vašoj koži lica.

Naime, APIVITA je na hrvatsko tržište došla prije 7 godina, a nastala je 1979. godine kada su dva mlada farmaceuta i osnivača APIVITA kozmetičke linije, Nikos i Niki Koutsaiana inspirirana društvom pčela, jedinstvenom biološkom raznolikosti grčke prirode i Hipokratovom holističkom pristupom zdravlju, ljepoti i dobrobiti prema ljudskom tijelu, zajedno su kreirali prvu prirodnu liniju kozmetiku, koristeći pčelinje proizvode i ekstrakte biljaka.