VIKEND POSVEĆEN LJUBAVI

Dovedite mališane na Vikend dječjeg teatra 16. i 17. veljače te zajedno uživajte u programu posvećenome ljubavi.

Kažu kako je sreća u životu voljeti i biti voljen! Pa kada smo već zakoračili u veljaču, dobro poznatu kao mjesec ljubavi, onda je pravo vrijeme da cijeli Vikend dječjeg teatra posvetimo najljepšem osjećaju od svih.

U subotu, 16. veljače u City Centeru one West od 18 sati s mališanima pratite priču Ljubavni napitak. Naime, tigrić Tobi za Valentinovo je na dar dobio brojna srčeka, malene znakove pažnje. Kada ih je vidio, zeko Znatiželjko poželio je iste takve te se za pomoć obratio čarobnjaku Ljubeku koji mu je dao pet napitaka koji bi mu trebali pomoći u njegovu naumu. No, umjesto puno srčeka koja je poželio, čini se da će Znatiželjko ipak dobiti samo jedno. Zašto je ono ipak najvrjednije od svih, otkrit ćete u ovoj zabavnoj predstavi.

Znate li da zagrljaji popravljaju raspoloženje? Upravo zato svratite s najmlađima u City Center one East u nedjelju, 17. veljače od 18 sati i zajedno se zabavite uz medu Bobija. Osim puuuuno zagrljaja, pripremio je zanimljive igre za male i velike. Dobro se zagrijte jer ćete zajedno loviti medena srca, slagati ljubavne puzzle ili pak pogađati ljubav. Zvuči zanimljivo? Onda ponesite osmijeh i pokoji topli zagrljaj, a za ostalo će se pobrinuti medo u zabavnom programu Zagrli me.

Ne čekajte, u svoj raspored uvrstite Vikend dječjeg teatra i zajedno s mališanima uživajte u programu posvećenom najdivnijem osjećaju od svih – ljubavi.