VRIJEME JE ZA JESENSKI SHOPPING U TIMBERLANDU

Uz jesensko vrijeme i kišne dane, pravi je trenutak za obnoviti garderobu za novu sezonu.

Za tu priliku Timberland organizira shopping koji neće biti samo kupnja nego potpun doživljaj. Svi koji u subotu, 9. studenog 2019., dođu u City Center one West u Timberland shop moći će upoznati nove urbane i udobne kolekcije top kvalitete i vrhunskog dizajna. Onima koji se odluče nešto kupiti ostvaruju ekskluzivan popust na cijelu kolekciju od čak 30% koji vrijedi cijeli dan.

Uz svaku kupnju očekuje vas i poklon po izboru – Jadran Hulahopke iz zimske kolekcije ili Timberland set za suho čišćenje da cipele ostanu dugo lijepe.

Za vrijeme trajanja shoppinga od 16 – 20h, zainteresiranima će svojim besplatnim savjetima pomagati Alma Premerl Zoko , poznata modna savjetnica, kolumnistica i vlasnica portala za modu Modni ALMAnah. Od nje će se moći čuti kako pogoditi pravi izgled bilo da planirate na Sljeme ili se spremate na subotnju Špicu, kojim detaljima jednostavno dopuniti opušten urbani look, koja boja vam bolje stoji, kako se primjereno odjenuti u poslovnim i drugim prigodama, ali i odgovore na sva druga pitanja koja se pojave, a vezana su za modu i dobar izgled.

Događaj će upotpuniti fini slatki zalogaji koje pripremamo i osvježavajuća pića. Timberland ovim događanjem želi pokazati da se uz malo dobre volje običan odlazak u shopping može pretvoriti u zaista lijepo i ugodno iskustvo.

Svi ste pozvani!