ZA JOŠ SIGURNIJI SHOPPING

Kažu kako uspjeh ovisi o sposobnosti prilagodbe, stoga je neophodno prilagoditi se uvjetima koje sa sobom nosi „novo normalno“.

Suočeni s izazovnom situacijom u kojoj se ove godine našao cijeli svijet, City Center one poduzima sve potrebne mjere kako bi posjet omiljenom shopping centru i dalje bio ugodan, ali i siguran. Tako su, osim praćenja i provođenja novih mjera i preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, poduzete i dodatne mjere zbog čega je centar nagrađen međunarodnim priznanjem Covid-19 Compliant.

Upravo nove mjere podrazumijevaju i određene promjene koje se tiču posjeta omiljenom shopping centru, stoga imajte na umu sljedeće:

  • nošenje maski unutar centra obavezno je, baš kao i držanje fizičkog razmaka od najmanje dva metra. Na svakom ulazu možete pronaći sredstvo za dezinfekciju kako biste prije shoppinga dezinficirali ruke, a za dodatnu zaštitu sasvim besplatno se možete poslužiti i rukavicama. Prije shoppinga, prisjetite se svih savjeta za sigurnu kupnju.

Osim toga, City Center one poduzeo je niz mjera kojima se dodatno utječe na kvalitetu boravka posjetitelja u samom centru, a one se očituju u primjeni antibakterijskog sapuna u cijelom objektu te dodatnom naglasku na dezinfekciju svih površina u centru, a osobito onih koje posjetitelji češće diraju, poput rukohvata, tipkala, vrata i sl. Također, osigurano je dovođenje 100% svježeg zraka kroz pomno održavane ventilacijske sustave, a u realnom vremenu se kontrolira i broj posjetitelja u centru, koji je ograničen od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite, kako bi se osiguralo dovoljno prostora za održavanje propisanog razmaka.

Iako su poduzete sve mjere kako bi posjetitelji neometano uživali u shoppingu, podsjećamo vas kako prije svega odgovornim i savjesnim ponašanjem doprinosite suzbijanju širenja virusa te tako pazite sebe i čuvate druge.

Vjerujemo da ćemo zajedno prebroditi izazovnu situaciju i iz svega izaći jači! #pazisebečuvajdruge