…JER NAJBOLJE DOLAZI IZ PRIRODE!

Već dulje vrijeme smišljate kako razviti životne navike u skladu s prirodom? Ne znate točno odakle krenuti i koliko sve to košta? Imate sreće jer veljača je mjesec u kojem sve najbolje dolazi iz prirode i to izravno u dm!

Stoga vas pozivaju na promociju proizvoda osviještene prehrane i prirodne kozmetike koja će se održati ispred prodavaonice dm-a na 1. katu Centra u nedjelju 11. veljače 2018. od 16 do 20 sati.

Što vas održivog i zdravog očekuje? A što ne?! Zabava, zdrava hrana, stručni savjeti, dobro društvo i vrijedne nagrade!

  • Blogerica Sandra Rončević pokazat će vam kako brzo pripremiti ukusne zalogaje od dmBio proizvoda
  • Nutricionistica Sara Sila s vama će podijeliti savjete o osviještenoj prehrani kako biste saznali koji proizvodi najbolje odgovaraju vašim potrebama.
  • Hrvatski OPG-ovi, čiji se ekološki proizvodi nalaze u dm-ovoj ponudi, otkrit će vam detalje o održivom načinu proizvodnje i dugogodišnjoj obiteljskoj tradiciji.
  • Proizvođači prirodne kozmetike predstavit će vam svoje proizvode i otkriti vam koje su sve prednosti njihova korištenja.
  • I da…to nije sve! Poznata voditeljica Ana Miščević vodit će vas kroz dmBio kviz u kojem ćete imati priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Održiv stil života nije jednodnevno ulaganje. Zato zamjenom 50 active beauty bodova možete preuzeti časopis s osviještenim savjetima “Najbolje iz prirode“ u kojem ćete pronaći i kupon s 20% popusta na brojne prirodne proizvode iz dm-ove ponude.

Ako usvajanje zdravih i održivih navika želite učiniti zabavnim, na dm-ovoj službenoj Facebook stranici sudjelujte u održivim izazovima i osvojite vrijedne nagrade!