ODLETITE U SUPER SHOPPING!

1000., 10.000 ili 50.000 – koliko je zapravo balona iskorišteno za rođendansko uređenje City Centera one? Zadatak nije lak, ali malo sreće ili puno matematike može vam osigurati super shopping u vrijednosti od 1.000 kuna!

Pripreme za tri dana nezaboravnog rođendana već su počele – City Center one osvanuo je u slavljeničkom ruhu i izazvao oduševljenje baš svih posjetitelja. Šareni baloni običan shopping sve do 14. listopada pretvorit će u bajkovito iskustvo popraćeno komentarima oduševljenja, ali i pokojom fotografijom koja govori više od tisuću riječi.

A koliko je ukupno balona? Pa, vrijeme je za pogađanje koje vam može osigurati shopping u vrijednosti od 1.000 kuna. Naime, svratite u City Center one i fotografirajte šarene balone, podijelite fotografiju na svome Instagram profilu uz procjenu broja balona koji se nalaze u Centru te hashtag #tridanarođendana i oznaku Centra za koji pogađate broj balona: #CityCenteroneEast ili #CityCenteroneWest. I ne zaboravite zapratiti profil @city.center.one na Instagramu.

Osoba koja ponudi točan odgovor ili odgovor koji je najbliži točnom odgovoru osvaja shopping u vrijednosti od 1.000 kuna. Vremena imate do 14. listopada, a dobitnici će biti poznati već u ponedjeljak, 15. listopada. Prije nego sudjelujete, ne zaboravite pročitati pravila natječaja. Sretno!