ROĐENDANSKI POPUSTI

BIO&BIO

Trgovina bio&bio slavi rođendan te je pripremila odlične popuste i niz drugih pogodnosti za vas tijekom mjeseca rujna!

 • Zeleni vikend – 10% na organsko voće i povrće
  Akcija vrijedi od 15. do 17. rujna.
 • 20% na sve iznose iznad 20 € / 150,69 kn
  Akcija vrijedi 20. rujna. Popusti se ne zbrajaju. Popusti se ne odnose na poklon bonove i elektro uređaje.
 • 15. i 16. rujna od 10 do 14 h osvježite se ukusnim Voelkel napitcima s certifikatom organskog uzgoja, bez umjetnih okusa, bojila i GMO-a
 • 22. i 23. rujna od 10 h kušajte Rapunzel čokolade spravljene od vrhunskih sastojaka organske fair-trade kvalitete
 • 23. rujna od 16 do 18 h izaberite svoj omiljeni funkcionalni Bit Me snack koji će vas energizirati, osvježiti i osnažiti vaše fizičke i mentalne performanse kvalitetnim i nutritivno vrijednim sastojcima

Vidimo se!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

http://citycenterone.hr/ appreciates your interest in its products and your visit to this website and respects the privacy and the integrity of any information that you provide us as a user of this Site. The protection of your privacy in the processing of your personal data is an important concern to which we pay special attention during our business processes.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

 • WordPress Obavezno
 • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Kolačići treće strane

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići