ALDO NAJUDOBNIJI MODELI OBUĆE

Svi volimo lijepu, atraktivnu i modernu obuću, ali to je često značilo da moramo „trpjeti zbog ljepote“.

S neudobnim štiklama, teškim tenisicama ili krutom obućom svi smo se susreli, ali dobra vijest je da su sada takve situacije iza nas jer kanadski brend Aldo pobrinuo se da najljepša obuća dobije i epitet najudobnije! To je moguće uz razvoj novih tehnologija kojima je primarna uloga da omoguće što udobniji korak i od ove sezone javljaju se u velikom dijelu kolekcije proljeće-ljeto. Upoznajte nove tehnologije naziva Flex, Pillow walk i Lightweight!

FLEX

Flex modeli su nam već dobro poznati iz prijašnjih sezona. Radi se o iznimno udobnim modelima ženske i muške obuće koji su kao stvoreni za ljude kojima je svakodnevnica dinamična i koji puno vremena provode „na nogama“. Flex modeli imaju savitljive potplate koji omogućavaju veliku pokretljivost i povećanu kontrolu kretanja i naravno dodatni komfor. Ovi modeli uglavnom su klasičniji i prigodni za poslovne i elegantnije prilike, a među njima možete pronaći i cipele na visoku potpeticu, mokasine i balerinke u kojima ćete moći provesti cijeli dan i pritom se osjećati odlično.

 

PILLOW WALK

Pillow walk vjerojatno će najviše obožavati ljubiteljice visokih potpetica jer radi se o tehnologiji koja zbog mekanih uložaka s dvostrukim slojem mekane pjene koji su strateški postavljeni na petu i najopterećeniji dio stopala garantiraju da su muke s cipelama i sandalama s visokim potpeticama daleka prošlost. U kolekciji proljeće-ljeto možete pronaći brojne Pillow walk modele: salonke, sandale i natikače koje će privlačiti pažnju, a u kojima ćete bezbrižno moći hodati i plesati.

LIGHTWEIGHT

Lightweight modeli također su fokusirani na udobnost. Ovdje se radi o pretežno sportskim modelima: tenisicama i sandalama sportskog, robusnog izgleda koje su kako im i sam naziv govori iznimno lagane. Donjište ovih modela također je obloženo materijalima poput jastučića koji zbog svoje gustoće omogućavaju da pri hodu imate osjećaj kao da hodate po jastuku. Svi casual outfiti od sada će biti još udobniji ako za obuću odaberete neki od Lightweight modela.