ARGENTUM – NOVOOTVORENO

Posjetite novootvoreno prodajno mjesto srebrnarnice Argentum na -1 etaži City Centera one East i darujte sebe i svoje najdraže modernim nakitom vrhunske kvalitete.

Hrvatski lanac srebrnarnica Argentum nudi najveći izbor srebrnog nakita izrađenog od strane najcjenjenijih majstora zlatara, a u ponudi je i nakit od čelika, ručni satovi svjetski poznatih brandova kao i mogućnost narudžbe zlatnika i srebrnjaka sa tradicionalnim i povijesnim motivima. Tako ova zima u Argentumu nosi erupciju sparkling trendova, a u središtu pažnje nove kolekcije nalazi se sjaj!

 

Chic zimski motivi, svjetlucavi high street dizajn s pravom dozom luksuza i nezaobilazni trendovi u obliku karika, bisera i blistavih cirkona spremni su za blagdanske radosti. Romantični zimski motivi poput stiliziranih pahuljica i zvjezdica naglašeni su cirkonima, dok je atraktivan geometrijski nakit predstavljen u srebrnoj, žutoj i rose gold boji te ukrašen biserima.

 

Srebrni nakit iz ponude Argentum srebrnarnice cijenjen je zbog svog modernog dizajna i vrhunske kvalitete, stoga požurite u City Center one East i darujte svoje najmilije idealnim poklonima iz Argentuma.