POTRAŽITE POSEBNE BOŽIĆNE POKLONE

Potraga za savršenim blagdanskim poklonom počinje u City Centeru one!

Stigao je najčarobniji mjesec od svih, a to znači samo jedno: blagdani su blizu! A blagdanski ugođaj zahvatio je i City Center one pa vas u prizemlju centra čeka neodoljiva blagdanska ponuda. Pronađite baš sve što vam je potrebno kako biste nadolazećim danima dali posebnu čar i razveselili one koje najviše volite.

Prodajno mjesto Snovi moje none oduševit će vas neodoljivim blagdanskim asortimanom zahvaljujući kojem ćete svome domu dati posebnu blagdansku dimenziju. Tražite li blagdanske stolnjake i šarmantne ukrase za stol, obavezno zavirite na prodajno mjesto Adriana etno.

Vjerujete li da je nakit uvijek dobra ideja kada treba razveseliti najmilije, prodajno mjesto Energija novaca ne smijete zaobići. Nakit upečatljivog dizajna i razigranih formi zasigurno će razveseliti čak i one najzahtjevnije.

A ako najmilije želite zaštititi od hladnih zimskih dana, Zeka Peka u ponudi ima simpatične buffove idealne i za najnepovoljnije vremenske uvjete.

Oh, da! Na prvom katu centra čeka vas i HOMEdeco pop-up store kojeg je izravno odobrio Djed Božićnjak, stoga provjerite zašto.

I zato, već prilikom idućeg posjeta City Centeru one istražite posebnu blagdansku ponudu!