CARPISA TRENDY KOLEKCIJA

Upotpunite ljetni outfit uz Carpisa razigrane torbe s pomponima, kićankama i heklanim detaljima iz nove Carpisa kolekcije “Ljeto u Italiji” koja nas vodi na putovanje kroz talijansku povijest.

Mjesto radnje najnovije Carpisa kampanje smješteno je na čaroban otok Ischia, u slikoviti Poseidonov vrt, staru crkvu te elegantan hotel Regina Isabella. Navedene lokacije poslužile su kao idilična kulisa za snimanje nove Carpisa kampanje – izuzetno su živopisne kao i talijanski lifestyle. “Ljeto u Italiji” je putovanje kroz povijest, okuse i boje idiličnih mjesta koja su ovjekovječila cool i svestranu kolekciju brenda.

Nova kolekcija Carpisa ljetnih torbi nadahnuta je tropskim šumama, nautičkom atmosferom i etničkim printevima, a njena zaštitna lica su poljska glumica Klaudia Halejcio, top model Fabio Mancini, grčka influencerica i glumica Katerina Geronikolou, talijanska glumica Ludovica Bizzaglia te influencer Cristiano Piccirillo.

    

Razigrani pomponi i mini-kićanke daju poseban šarm mekim i prostranim ruksacima te se savršeno uklapaju u boho stil, a ljubiteljice trendova za sebe mogu odabrati heklane torbe s dugačkim resicama. Jarko žuta, narančasta i ružičasta, uz oceansku plavu i koraljno crvenu boju, najbolje će se uklopiti u dnevne kombinacije dok  za elegantnije ljetne večeri Carpisa predlaže srebrnu i sjajno zlatnu boju na clutch modelima.

Iz živopisne kolekcije izaberite model koji vam se najviše sviđa i doživite ljeto na talijanski način.