CITY DARUJE 100.000 KUNA

City Center one slavi rođendan, ali pokloni čekaju upravo vas! Čak 100.000 kuna te brojni drugi pokloni spremni su za veliku proslavu.

Rođendanskim popustima koji vas čekaju ovog vikenda, 17. i 18. listopada, uistinu je teško odoljeti. A zašto biste uopće i pokušavali kada po super cijenama možete kupiti baš sve što vam treba – bilo za sebe, bilo za svoje najmilije.

Upravo zato će vas razveseliti vijest da tijekom rođendanskog vikenda vaš shopping vrijedi više! Tako City Center one East nagrađuje vašu kupnju sa čak 100.000 kuna, ali i drugim neodoljivim poklonima, a isto vas čeka i u City Centeru one West. Sve što trebate jest sačuvati račune iz shoppinga kojeg obavite tijekom vikenda te svratiti u City Store, šarmantni kutak gdje možete preuzeti svoju nagradu. Radno vrijeme City Storea je od 10 do 19 sati.

Ovisno o iznosu kupnje, preuzmite svoj poklon:

  • za kupnju iznad 200 kuna, zasladite se Cityladom
  • za kupnju iznad 400 kuna preuzmite platnenu vrećicu City Centera one
  • za kupnju iznad 600 kuna preuzmite posebno izdanje Melema
  • za kupnju iznad 800 kuna preuzmite dvije ulaznice za film po izboru u Cineplexxu*
  • za kupnju iznad 1000 kuna preuzmite poklon bon City Centera one u vrijednosti od 100 kuna

*odnosi se na City Center one East

Poklone možete preuzeti s računima izdanima 17. i 18. listopada, a imajte na umu da se računi zbrajaju. Jedna osoba može preuzeti jedan poklon, a broj poklona je ograničen i vrijedi do isteka zaliha

Uživajte u shopping avanturi i razveselite se nagradom iz City Storea. Vidimo se!