HUMANITARNA AKCIJA ZA AUTONOMNU ŽENSKU KUĆU ZAGREB

Potresi mogu prodrmati temelje i načeti zidove, ali ne mogu uništiti snagu zajedništva, dobre volje i solidarnosti!

Tako su se od 13. do 15. studenog u sklopu humanitarne akcije #ŽelimSveMoguSve U City Centeru one East i West prikupljala sredstva za obnovu Savjetovališta za visoko traumatizirane žene Autonomne ženske kuće Zagreb, koje je stradalo u nedavnom potresu.

Posjetitelji su u navedenom periodu kupnjom originalnih hoodica ili majica kratkih rukava sa snažnim porukama dali svoj doprinos humanitarnoj akciji čiji je cilj obnoviti Savjetovalište koje već 30 godina daje utočište i pruža pomoć zlostavljanim ženama. Ukupno je prikupljeno 54.695,60 kuna, a City Center one tom će iznosu dodati još 40.000 kuna.

Ambasadorica humanitarne akcije, Kristina Ivanuš, primjer je osobe koja je nadvladala brojne teške okolnosti koje je život stavio pred nju i odrasla u uspješnu, neustrašivu i društveno angažiranu ženu. Sigurni smo kako je svojom životnom pričom, ustrajnošću i optimizmom ova mlada djevojka postala inspiracija mnogima te istovremeno potaknula brojne posjetitelje na sudjelovanje u humanitarnoj akciji #ŽelimSveMoguSve.

Hvala svima koji su dali svoj doprinos kupnjom hoodiece ili majice, učinili malo djelo ispunjeno velikom ljubavi i tako pomogli onima kojima je pomoć potrebna.