KORAK KA ZDRAVIJEM ŽIVOTU

Dobro poznata izreka kaže kako je zdravlje najveće bogatstvo, stoga vas City Center one uz potporu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, Crvenog križa i Kluba mladih Crvenog križa te udruga Europa Donna i CeliVita poziva na Dane zdravlja koji će se održati 19. i 20. svibnja.

VAŽNOST ZDRAVE PREHRANE
Zdrava i uravnotežena prehrana ključan je čimbenik za fizičko, ali i psihičko zdravlje. Iako ubrzani životni tempo ostavlja vrlo malo vremena za pravilnu ishranu, njezinu važnost ne treba zanemariti.

Upravo zato, u subotu od 10 do 12 sati uz nutricionisticu iz udruge Europa Donna moći ćete naučiti kako vrlo jednostavno spremiti zdrave smoothije uz dmBio proizvode i NutriBullet koji će ih u trenu pretvoriti u ukusan napitak. Ujedno, poslušajte savjete kako zdravim načinom pripreme hrane možete očuvati svoje zdravlje. Ako nove recepte želite iskušati u udobnosti vlastitoga doma, svakako svratite u Top Shop jer samo u subotu, 19. svibnja ostvarujete 10% popusta na NutriBullet.

Isti dan, od 16 do 17 sati posjetitelji će na informativno-edukativnom korneru udruge CeliVita moći saznati sve o celijakiji i bezglutenskoj prehrani, uz degustaciju bezglutenskih namirnica i savjete nutricionista Nenada Bratkovića.

EDUKACIJA ZA MALE I VELIKE
U subotu i nedjelju, u 11, 15 i 18 sati, mali i veliki na tečaju prve pomoći imat će priliku naučiti kako reagirati kada je ljudski život u neposrednoj opasnosti. Dok će odrasli učiti o stanju neodgodive prve pomoći, besvjesnom stanju, postupku reanimacije, zaustavljanju krvarenja i sprječavanju gušenja, mališani će svoje znanje obogatiti pomažući medi Jurici, a potom i kroz brojne zabavne aktivnosti.

BESPLATNA MJERENJA ZA SVE
U nedjelju, 20. svibnja, od 11 do 15 sati, besplatno možete provjeriti stanje krvnog tlaka, kolesterola te šećera u krvi, dok od 16 do 19 sati možete obaviti spirometriju i oksimetriju.

Učinite korak ka zdravijem životu i pridružite nam se na Danima zdravlja!

Akcija vrijedi 20.05.2018.