LADIES NIGHT: SAD ILI NIKAD

Vrijeme je za posljednji Ladies Night ove godine, stoga pozovite prijateljice na druženje uz film Sad ili nikad i stvorite sjajne uspomene za kraj 2018. godine.

Osvrnete li se nekada na svoj život i zapitate koliko bi on bio drukčiji da ste donijeli samo jednu drugačiju odluku? Ako je odgovor potvrdan, onda Ladies Night u Cineplexxu City Center one East nikako ne smijete propustiti.

Naime, 20. prosinca od 20 sati pratite Mayu, trgovkinju koju utjelovljuje Jennifer Lopez, u filmu Sad ili nikad. Kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne za uspjeh u životu, ona uz pomoć falsificiranog životopisa dobiva uredski posao – o kojemu ne zna baš ništa. Kako će se snaći u novoj ulozi i hoće li joj poći za rukom izgraditi karijeru, saznat će svi onu koju pogledaju ovu razigranu komediju.

A prije same projekcije, svratite u predvorje kina gdje vas očekuju piće dobrodošlice, odlično društvo i neodoljivi pokloni: Balea proizvodi za koje se pobrinuo dm te Batiste i Keune pokloni. Uz sve to, čeka vas i novi broj magazina Gloria, stoga ne čekajte – potražite ulaznice u pretprodaji i rezervirajte večer za pamćenje!