ZAVRŠNI KRUG LJETNIH SNIŽENJA

Više nego ikada zaslužili ste bezbrižno ljeto uz puno zabave, kvalitetnog odmora, druženja i nezaboravnih uspomena. I sve to u fantastičnim modnim kombinacijama! A one su neodoljivo snižene u vašem City Centeru one!

Velika ljetna sniženja polako se bliže svom kraju, stoga je pravo vrijeme da potražite baš sve što vam treba uz nevjerojatne popuste i garderobu obogatite neodoljivim modnim komadima, a sve popuste koji vas čekaju u City Centeru one East saznajte na linku – summer sale City Center one East, a u City Centeru one West na linku – summer sale City Center one West.

Nemojte propustiti priliku da badiće, suknje, sandale, košulje, modne dodatke, gadgete, sitnice za dom i milijun drugih stvarčica kupite po odličnim, nižim cijenama. Jednostavno je: prepustite se shopping užitku po cijenama sniženim 30, 40 i sve do 60% u trgovinama najpoznatijih svjetskih i domaćih brandova u svome City Centeru one. Tu ćete pronaći baš sve što trebate po najpovoljnijim cijenama i napuniti vrećice fantastičnim ljetnim komadima.

Kao šećer na kraju shopping avanture, uživajte u druženju uz ukusni ručak u nekom od brojnih restorana ili pak finu kavu i najbolji sladoled u gradu.

A ako trebate modnu inspiraciju, stilske savjete i šalabahter s naj ljetnim trendovima posjetite City Mix&Match i pronađite najbolje kombinacije sa sniženja koje će vaše ljeto učiniti bezbrižnim, opuštenim i nezaboravnim.