MALO DRUGAČIJA KLASIKA

Inspirirana čistoćom oblika i bojama koje su vidljive zimi u prirodi, nova Purely PANDORA kolekcija nudi suvremeni pogled na klasični stil.

Nova Purely PANDORA kolekcija daje PANDORA metalima i elementima dizajna novu dimenziju. Visokokvalitetni materijali od bezvremenskog nepatvorenog srebra pa do ružičaste pozlate PANDORA Rose služe kao privlačna podloga za elegantna zrnca i slatkovodne kultivirane bisere ključni su element PANDORA DNA dizajna – donose osjećaj sklada i svjetlosti u kolekciju.

Zrnasta tekstura, jedinstveni razmjeri i prekrasno ručno dovršeni detalji stvaraju upečatljivu kombinaciju modernog i vintage stila. Slatkovodni kultivirani biseri djeluju kao da lebde, a glatke sfere daju notu bezvremenosti prstenima, naušnicama, ogrlicama, privjescima i narukvicama.

   

Nevjerojatno svestrana kolekcija sadrži dizajn koji je idealan za svaku ženu i svaku prigodu: bezvremenski svakodnevni prsten i naušnice sa slatkovodnim kultiviranim biserom, elegantne podesive ogrlice i zrnaste viseće naušnice, savršene su za pretvaranje dnevne kombinacije u večernju.

Ove sezone usudite se poigrati s kontrastima i stvorite vlastitu kombinaciju klasičnih i suvremenih elemenata. Kombinirajte različite oblike i teksture kako biste stvorili jedinstvenu kombinaciju prstena i naušnica. Pronađite minimalistički stil, nižite ogrlice i privjeske različitih dužina kako biste napravili upečatljivu kombinaciju ili napravite savršenu ravnotežu s elegantnom Y-ogrlicom.